Professionele klanten, shop hier

Zomer Inspiratie

Tips voor Zomers Welzijn

Meer zon, uitbundige bloei en verfrissende bijeenkomsten met je vrienden en familie. De meeste mensen houden van de vrijheid en het plezier dat de zomer met zich meebrengt. 

Om ervoor te zorgen dat niets je in de weg staat om je beste leven te leiden, volgen hier enkele tips om op een natuurlijke manier een aantal zomeruitdagingen te overwinnen. 

To make sure nothing gets in the way of living your best life, here are some tips to naturally overcome some summer challenges.

Huidverzorging

De zomer is een uitdagende tijd voor onze huid. Door de hitte produceren we meer zweet en talg. Het is de perfecte omgeving voor bacteriegroei, acne-uitbarstingen of andere huidirritaties. 

  • Reinig jouw huid met milde ingrediënten
  • Hydrateer regelmatig met lichte oliën of body lotions 
  • Gebruik natuurlijke zonnebescherming 

Rhassoul

Gebruik deze zachte en remineraliserende vulkanische klei om je haar en huid te reinigen. Het verbetert de teint van elk huidtype. Vermijd harde korrels in scrubs omdat ze je huid gevoeliger maken voor zonlicht. 

Bergamot munt

Hydrolaat 

Verstuif na je reiniging bergamotmunt hydrolaat op je huid als de perfecte zomerse tonic. Het is sterk hydraterend, verkoelend en kalmerend voor de huid. Acne heeft geen schijn van kans met bergamotmunt! 

Abrikoospit Olie 

Tijd om je huid te hydrateren met een zachte en lichte moisturizer. Abrikozenolie is rijk aan antioxidanten zoals vitamine A, C en E. Het vermindert fijne lijntjes en rimpels, hydrateert de huid en zorgt gewoon voor een natuurlijke, gezonde gloed.

S.O.S. Zomer Recepten

Insectenbeten roll-on

10 ml Jojoba oil
7 dr Atlasceder 
2 dr Virginische Cedar
3 dr Lavendel
3 dr Pepermunt 

Breng direct aan op de getroffen plek.  

Misselijkheid of reisziekte roll-on

10 ml jojoba oil 
10 dr Tropische Basilicum 
10 dr Pepermunt
5 dr Gember
5 dr Clementine 

Breng aan op de polsen.


Aftersun Verkoelende Olie

50 ml Jojoba oil 
10 dr Pepermunt
10 dr Lavendel 
10 dr Palmarosa 
5 dr Wierook
5 dr Sandelhout 

Breng deze verzachtende, regenererende en verkoelende olie aan op de getroffen plek om onmiddellijk verlichting te voelen. 


Tot slot nog een paar gouden tips:  

  • Hou die vervelende muggen weg door een paar druppels etherische olie van Tea tree en Eucalyptus citriodora toe te voegen aan jouw verdamper. Geen irritant gezoem meer! . 
  • Drink voldoende! Voeg een eetlepel Bergamot mint Hydrolaat toe aan jouw waterfles om het gevoel van verfrissing te vergroten en om een heerlijke smaak toe te voegen aan jouw dagelijkse dorstlesser . 

Nu rest er niets meer buiten genieten van de overvloed van het seizoen! 

Male Skin Care Routine
Dark and Delicious