onze belofte 


Wij leveren etherische oliën van de hoogste kwaliteit en voorzien je van gemakkelijk toegankelijke informatie voor wellnessrituelen die werken. Door onze producten te kopen help je ons de bossen te redden.

Pure Etherische Oliën
 


Toegankelijke Informatie 
Wellness Rituelen die Werken COSMOS
certified


Hoe we jouw welzijn ondersteunen


Nieuw Binnen

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Ontdek onze nieuwe Botanische Scrub collectie! 


romen Natural Wellness & Prof. Dr. Biener combineren hun kennis en ervaring om een unieke lijn te creëren van volledig natuurlijke Botanische peelings en Mineral Boosters.De gezamenlijk ontwikkelde Botanical Peeling-collectie met voortreffelijke mineralen en suiker, als peeling of lichaamspakking, in combinatie met natuurlijke essentiële oliën en extracten, biedt een onvergelijkbare zintuiglijke ervaring.

Wellnessrituelen op het hoogste niveau - geïnspireerd door de natuur


Botanical Peelings
Komende opleidingen & evenementen


Wij organiseren trainingen voor Aufguss-meesters over het werken met natuurlijke producten in de sauna. Leer van ons ervaren team van docenten terwijl we u de achtergrond, de wetenschap en het juiste gebruik laten zien om onvergetelijke sauna-ervaringen voor uw gasten te creëren.


COURSES & EVENTS

Leer online op ons e-learning platform!


Wij omarmen de kracht van online leren en het delen van kennis volledig.Daarom werken we samen met enkele van 's werelds beste en meest ervaren meesters op het gebied van opgieten. Schrijf je gratis in en begin vandaag nog met leren!


E-LEARNING

Seizoensinspiratie 

165 / 5.000 Laat je inspireren door onze blog! Wij delen onze kennis en passie voor essentiële oliën, planten, kruiden, opgietingen en sauna. Lees meer over de voordelen, het gebruik en nog veel meer. 


Lees meerOntdekking van het Seizoen ​


Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Vier 10 jaar natuurlijk welzijn in stijl


Vier ons 10-jarig jubileum met ons door een van onze limited edition t-shirts of hoodies te kopen! Bekijk onze online winkel:

www.aromenlifestyle.com 


Koop kledijBij Aromen willen we je inspireren om op de meest authentieke manier in contact te komen met de natuur. Wij geloven in natuurlijke oplossingen.

Wij geloven dat op je best zijn, gezond in lichaam en geest, niet moeilijk moet zijn, maar altijd toegankelijk en gemakkelijk!

Daarom transformeren we aromatherapie in dagelijkse wellnessrituelen om de slaap te verbeteren, stress te verlichten, angst te verminderen, je mentale focus te verbeteren, je energieniveaus in balans te brengen en je algehele gezondheid en welzijn te ondersteunen.

Maak van wellness een dagelijks ritueel met Aromen!


SHOP NOW

Natuurlijk op jouw best, altijd, overal. 


Gratis verzending bij bestellingen €80+


Email Tracking bij elke bestellingAdvies door Experten100% Veilig Betalen 

Bedrijfsvideo

Ter ere van ons 10-jarig jubileum hebben we een video gemaakt om de afgelopen jaren samen te vatten.
Hartelijk dank aan al onze klanten, collega saunameesters, partners, leveranciers, vrienden & familie! 
 Aromen zou niet bestaan zonder jullie.  We kijken ernaar uit om jullie ook in de toekomst te blijven voorzien van de hoogste kwaliteit 
natuurlijke ervaringen!
Het Aromen Team

Atijd Geïnspireerd!

Word lid van onze Aromen familie & word als eerste op de hoogte gebracht van spannende updates en waardevolle inzichten

Atijd Geïnspireerd!

 Werden Sie Mitglied unserer Aromen-Familie und erfahren Sie als Erster von spannenden Updates und wertvollen Einblicken.

Atijd Geïnspireerd!

Word lid van onze Aromen familie & wees als eerste op de hoogte van spannende updates en waardevolle inzichten.