Professionele klanten, shop hier

Herfst Inspiratie

Aansterken voor de Koude Maanden

Verstilling, gezelligheid en reflectie staan centraal tijdens de herfst. De dagen worden korter en de temperatuur begint te dalen. Volgens de Oosterse tradities moeten we de opgestapelde hitte van de zomer uit ons lichaam krijgen en extra aandacht besteden aan onze luchtwegen. 

Ontdek simpele manieren om jou lichaam op een zachte en aansterkende manier te reinigen. Zo zijn we helemaal in topvorm om de koude maanden vlot door te maken. .

Zachte Detox


Voeg 's morgens deze drie hydrolaten toe aan jouw drinkfles en geniet heel de dag van heerlijk water met verschillende gezondheidsvoordelen.

Deze samenstelling zuivert jouw lichaam op een zachte manier terwijl het als algemeen tonicum aansterkend is voor de bloed circulatie, de lymfe drainage en de immuniteit.

 

Huid Detox 

Honeybush is het ideale kruid voor de herfst. Maak er een heerlijke infusie van door een eetlepel van het kruid te overgieten met 200 ml warm water. Zelfs al ben je geen theedrinker, deze zoete, honingachtige infusie kan iedereen verleiden. En al zeker als je weet dat honeybush preventief werkt tegen luchtwegenklachten en boordevol antioxidanten zit. . 

Zowel door de infusie te drinken als door het kruid uitwendig te gebruiken, krijg je een goed gehydrateerde, elastische en egale huid. Giet dus het laatste restje van de infusie niet weg, maar maak er snel een maskertje mee. .

1 1 eetlepel gele klei 

1.5 eetlepel. honeybush infusie

5 druppels abrikoospit olie 

Giet de infusie over de gele klei en laat het even rusten. De klei zal vanzelf de infusie absorberen. Meng tot je een mooie structuur hebt en voeg nadien de druppeltjes abrikozenpitolie toe. .

Breng het maskertje aan op een gereinigde en vochtige huid. Geniet en rust 10 minuutjes voordat je het masker met warm water afneemt.

Sluit jouw poriën en werk jouw verzorgingsritueel af door hydrolaat van Roomse kamille te vernevelen op jouw gezicht.

Herfst Tonicum 

Gebruik deze mengeling in jouw diffuser om jouw luchtwegen in topvorm te houden en jouw immuniteit te versterken.

2 druppels Cipres

3 druppels Grove den

2 druppels Ravintsara

1 druppel Eucalyptus globulus

Deze samenstelling verzacht geïrriteerde luchtwegen, verbetert zuurstofopname en voorziet je van extra energie.  

Zomer Inspiratie
Tips voor Zomers Welzijn