Help ons het Masai Mara Natuurreservaat in Kenia te Redden

We kondigen met trots onze samenwerking met Natuurorganisatie Gate to Nature aan.

Koop nu!

Maak van de wereld een betere plaats en steun Gate to Nature! 


Het Masai Mara Natuurreservaat in Kenia is één van de meest geliefde safari gebieden dankzij de enorme rijkdom aan wilde dieren en indrukwekkende natuur. Jammer genoeg lijdt het reservaat de laatste decennia onder verwoestende ontbossing. Daardoor zijn de dieren kwetsbaarder en zijn ze onbeschermd tegen stropers. 

Daarnaast is het beschadigde, dorre land veel vatbaarder voor bosbranden die de dorpen en aanpalende bossen bedreigen. Het is moeilijk in te beelden dat het Masai Mara Reservaat bijna 80% van zijn bos is verloren. En het verliest nog elke dag bomen. 

Twee keer per jaar vliegt de Gate to Nature organisatie over het ontboste deel om zaadbommen te gooien. De resultaten zijn verbluffend: 90% van de zaadbommen groeien binnen de 3 tot 5 jaar uit tot bomen van 2 meter hoog! 

Hun werk is zo belangrijk. Wij hebben een manier gevonden om hen op de best mogelijke manier te steunen. 


    

Ons Project


We zijn trots op onze Loylymasters ambassadeurs Henrik Sørenson en Josephine. Samen met een team gaan ze op missie in Kenia om de bossen en de dieren te redden. Ze nemen foto’s om bewustzijn te creëren op social media. Zo trekken ze nieuwe leden aan die kunnen steunen. 
We wilden hun doel graag steunen omdat natuurbehoud ons nauw aan het hart ligt. We steunen hun duurzame, efficiënte aanpak en de aanhoudende moeite van het team om hen te helpen het Masai Mara Reservaat opnieuw gezond te maken. 

Daarom hebben we kwalitatieve, organische hoodies ontworpen met daarop het logo van Loylymasters geborduurd. 


De opbrengst van elke hoodie die we verkopen gaat rechtstreeks naar de Gate to Nature organisatie. 
Zo simpel is het. 


Zaadbommen die het beschadigde land zullen herbebossen. 

De hoodies zijn niet alleen heel comfortabel en zacht, je hebt ook de kans om jouw hoodie te personaliseren! Je kunt jouw favoriete etherische olie kiezen uit 62 opties en de naam laten borduren onder de kap. Ontdek elkaars favoriet! 

Naast jouw etherische olie, vind je ook het aantal bomen dat je mee hebt geplant met Gate to Nature. Maar liefst 308 bomen per hoodie.
Jouw steun maakt een verschil. 


Koop Nu Jouw Hoodie

1 Product = 1 Boom

Alleen met jouw hulp kunnen we het waardevolle bos en de thuis van Kenia’s dieren herstellen. Kies jouw lievelingskleur en favoriete etherische olie en steun het schitterende werk van de Gate to Nature Organisatie. 

Naast het verkopen van de hoodies, steunen we Gate to Nature ook door een boom te schenken voor elk verkocht product! Zelfs door het kopen van jouw favoriete etherische olie, hydrolaat, bodylotion of verdamper kan je ons helpen om het bos in het Masai Mara Reservaat te redden.  

 

Start vandaag en selecteer jouw favoriete etherische olie

Meer Informatie over het Gate to Nature Project vind je Hier Here