Samen hebben we een volledig natuurlijke reeks aan minerale behandelingen en scrubs ontwikkeld, verrijkt met Aromen's etherische oliën. Het resultaat is een ongeziene zintuiglijke totaal- ervaring. 


Pure Etherische oliën


Hoogwaardige mineralen Innovatie in 
Wellness Rituelen 

introducing
Mineral Boosters


Hot Mineral Peeling 


Maak kennis met de Hot Mineral Peeling, de ultieme 'minerale samenstelling' die jouw zintuigen prikkelt en jouw lichaam revitaliseert. Deze scrub zit boordevol krachtige ingrediënten zoals calcium, gember en sinaasappel en is ontworpen om jouw prestaties en beweging te verbeteren. 


Het krachtige mineraal Calcium ondersteunt de soepele werking van spieren en zenuwen terwijl het jouw algemene bewegingsapparaat versterkt. 


Gecombineerd met het verwarmende effect van gember etherische olie en de opbeurende eigenschappen van sinaasappel etherische olie, voel je je verkwikt en klaar om alles te overwinnen.    


Activeer Calcium met water en ervaar het verwarmende en verjongende gevoel van de scrub. Ontketen jouw innerlijke atleet met onze Hot Mineral Peeling 

 


Cold Mineral Peeling 


Ontdek de Cold Mineral Peeling, de ideale relaxatie met verjongend en ontspannend effect. De unieke combinatie van Kalium en Bergamotmunt etherische olie zorgt voor een verkoelende streling over jouw lichaam.  
Kalium balanceert de pH-waarde van het lichaam en ondersteunt een gezond hart en een sterke algemene gezondheid. Bergamotmunt verrast met de verfrissende zachte muntgeur maar zorgt voor vreugde met zijn opmonterende citrus twist. 


Geniet van de Cold Mineral Peeling en ervaar het ultieme gevoel van relaxatie. 

Magnesium Concentrate

Mineral hydrosol

Revitaliseer lichaam en geest met onze verkwikkende Magnesium Aqua Spray. Deze krachtige formule, gemaakt met magnesium opgelost in rozemarijn hydrolaat, ontspant, beschermt en vult essentiële mineralen aan die tijdens het sporten of saunagebruik verloren gaan. Voel de onmiddellijke voordelen wanneer jouw spieren ontspannen en alle spanningen wegsmelten.  

Deze spray is verrijkt met het verfrissende rozemarijn hydrolaat en stimuleert de bloedsomloop. Deze Magnesium Aqua Spray boost jouw energieniveau en is jouw ultieme revitaliserende ervaring.  

introducing
 Botanical Peelings


Botanische Zout Scrubs

Een zoutpeeling, ook wel zoutscrub of zoutpeeling genoemd, is een schoonheids- en huidverzorgingsbehandeling die bedoeld is om dode huidcellen te verwijderen en een gladdere, gezonder uitziende huid te onthullen. Er wordt een mengsel van zoutkristallen of zeezout op de huid aangebracht, gevolgd door zachte masserende scrubbewegingen.


Het zout werkt als een natuurlijk schuurmiddel om de dode huidcellen af te schuren en poriën te ontstoppen. De wrijvende werking stimuleert de bloedsomloop, bevordert de celvernieuwing en laat de huid verfrist en verjongd achter.


Naast zout zijn er belangrijke mineralen en sporenelementen die allemaal een rol spelen bij het REMINERALISEREN en voeden van je huid. Al eeuwenlang worden deze mineralen gebruikt voor genezing, ontgifting en als schoonheidsbehandeling.


Botanische Suiker Scrubs

De natuurlijke eigenschappen van suiker maken het een uitstekend ingrediënt voor een zachte maar effectieve exfoliatie. De kleine suikerkorrels doen wonderen bij het verwijderen van vuil, olie en onzuiverheden van het huidoppervlak.


Een van de belangrijkste voordelen van een suikerpeeling is het hydraterende effect. In tegenstelling tot andere ruwe peelingproducten is suiker een zacht ingrediënt dat de natuurlijke oliën van je huid niet verwijdert. In plaats daarvan helpt het vocht vast te houden door hydratatie aan te trekken en vast te houden.


Suikerpeeling is een ongelooflijke manier om je huid te verjongen en te revitaliseren. Het verwijdert niet alleen de dode huidcellen, maar laat je huid ook zacht, glad en gehydrateerd aanvoelen.
Peeling Salt

Kardamom
Peeling Salt

Eucalyptus
Peeling Sugar

Kamille
Peeling Salt

Ceder Atlas

en nog veel meer... ​


Download onze Catalogus 

om meer te weten te komen over dit voortreffelijk gamma aan Scrub-ervaringen. 

Kies uw taal: